Jump to content
Sign in to follow this  
rizal

Wallet app boleh autosync dengan Maybank

Recommended Posts

Sebagai seorang engineer yang akaun selalu tak balance dah banyak percubaan saya buat guna app untuk sync update perbelanjaan.

Dua apps yang saya suka 1) YNAB 2) Wallet by Budgebakers

Kelebihan wallet ni dia boleh sync auto dengan 2 bank yang saya guna 1) SABB (HSBC) 2) Maybank

So zaman yang makin cashless ni.. semua perbelanjaan main swipe je.. dia akan keep track keluar masuk duit (Maybank akan sync-read-only tiap hari) dan SABB (manual sync sebab perlu PIN code)

So dalam perbelanjaan harian kita cuma perlu re-categorize spending yang dia buat (jika perlu)  dan update cash transactions je..

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

prefer cashless tapi byk lagi tempat tak accept cashless payment ni.

kadang tu aku rasa mcm org tak berduit pulak bila dlm wallet zero cash even though dlm bank ada sikit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...