Jump to content
Sign in to follow this  
rizal

Certification korang apa yang masih valid lagi?

Recommended Posts

Salam semua,

So macamana cert korang ? Masih valid lagikah?
Cert saya CCNA, RHCE dan lain-lain semua dah expired. Berangan nak ambik TOGAF dengan CISSP sampai sekarang tak start study..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha .. @Nazri Ahmad dok cuba dapatkan company sponsor CISSP.. pastu baru boleh berhenti kerja haha

 

@mojacoz   renew CCNA 4-5 tahun lepas ..susah bro haha ingatkan tahun 2000 dah lulus kacang je laa

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rizal dulu time minat lagi nak follow path network company pulak suruh bertukar main server. terus jadi murtad network 😄

dah elok nak minat main server, depa suh tukar handle project mgmt pulak. 

lepas ni tatau nak suh buat apa pulak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Penat nak maintain cert ni.. so far cuma maintain 2 security cert sans giac gcia & gsec macam malas nak ambik lain mahal huhu.. maintain 4 tahun sekali ni pun perit dah riban gak kekeke.. ada satu lagi iso27001 lead implementor tu kena update kalau version baru update huhu.. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/6/2020 at 1:31 AM, rizal said:

Salam semua,

So macamana cert korang ? Masih valid lagikah?
Cert saya CCNA, RHCE dan lain-lain semua dah expired. Berangan nak ambik TOGAF dengan CISSP sampai sekarang tak start study..

 

mantop cissp. aku sume dah expired. tinggal cert kehadiran je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...