Jump to content
Sign in to follow this  
matyeh

Hardware Appliance - network security

Recommended Posts

1 hour ago, matyeh said:

Ada tak kawan-kawan kat sini yang develop hardware security?

 

kalau tak salah, takde produk security (hardware) buatan anak tempatan

Share this post


Link to post
Share on other sites

hadrware tu boleh beli je..kecuali embeded spt produk branded tu nak boleh OEM je hardware tu..ade supplier

Utk opensource

mcm fw/ips/waf biasa kita beli hardware dgn spec yg sesuai ..opensource engine dah ade ..

bab gui je opensource pun ade kecuali mmg you nak kelurkan produck ciptaan sendiri..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...