Jump to content

Dah tua pun masih coding. ​ πŸ˜†πŸ˜† ​


Recommended Posts

On 2/7/2020 at 10:20 AM, Gunx said:

Salam ,

Ada tak geng usia emas tetapi masih coding ? hahahaha....πŸ˜†πŸ˜†
Mine πŸ‘‡

Bahasa/Framework
1-Laravel (ada juga flavour lain)

2-C++/C

3-Php native

Β 

usia emas tu berapa? 🀣

aku coding lagi tapi ikut speed aku la. Dah tak bercengkang mata.

Skrg ni byk coding

  • PHP (laravel)
  • Javascript (sails, vue, nuxt, etc)
  • Dart/Flutter (bila ada masa lapang)
  • GDScript (Godot Engine bila lapang gak)
Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Dah bertukar dari bidang programming ke bidang support sejak 9 tahun yang lalu setelah hampr 7 tahun buat programming. Sekarang kalau coding pun cuma buat simple Bash scripting je. Tapi pengalaman sebagai programmer banyak membantu dalam buat support. Mudah untuk faham flow system yang disupport dan untuk fokuskan area yang nak di troubleshooting.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...