Jump to content

ShinChan

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ShinChan

  • Rank
    Prebet
  1. Saya x masuk mk-portal, org lain tu hehe
  2. Brand ni susah sket nak ckp, takut P&C. Tp 1st of all tgk bajet brp. Then baru tgk produk yg bersesuaian. Banyak diskusi kene buat sebelum boleh decide mana yg nak pakai. Bajet, scope, etc
  3. Dulu rasanya ada Section utk Gamers. Kalau still relevan, boleh la buat satu topic utk games, tips & trick etc.
  4. Salam, tumpang lalu abang2 semua hehe. Saya jarang muncul kat gathering2 ni sebab pemalu sket, pernah muncul kat acara futsal je. LelakiMelayuTerakhir, Mojacoz, HelmiOmar, Dzakjr, lg sape ntah...
  5. CISSP skrg tgh bg free review. Boleh la kalau nak tgk kita dah sedia ke belum utk amek cirt tu. https://www.isc2.org/Training/Self-Study-Resources
×
×
  • Create New...