Jump to content

Matdin97

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matdin97

  • Rank
    Prebet
  1. Salam semua. Anak saya (17 tahun, spm tahun ni) beritahu cita-citanya nak menjadi front end developer. Saya pun blur jugak sbb biasa dengar back-end je. Jadi, saya Google, dan dapatlah pemahaman sikit. Jadi kat sini nak tanya, 1. Ada ke kursus degree untuk front end? Atau kursus computer oriented + major in front end? (Gila specific kursus) Atau 2. Buat je major dalam bidang lain dan ambil part time / online in front end? 3. Peluang kerjaya front end ni nampak macam masih baru kat Malaysia. Biasa nak kena terror semua sekali front+backend. Apa pendapat abang2 semua.
×
×
  • Create New...