Jump to content

obelicks

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

obelicks last won the day on February 14

obelicks had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About obelicks

  • Rank
    Prebet
  1. oho masih suka pegang cash bau duit hehehe
  2. Penat nak maintain cert ni.. so far cuma maintain 2 security cert sans giac gcia & gsec macam malas nak ambik lain mahal huhu.. maintain 4 tahun sekali ni pun perit dah riban gak kekeke.. ada satu lagi iso27001 lead implementor tu kena update kalau version baru update huhu..
  3. haha ikut cert mana yang nak ambik la.. 😄 ada banyak jenis cloud cert ni.. ada kot.. Microsoft security solution mcm defender ATP.. kena configure la selain tu dalam Azure sendiri pun banyak solution dari vendor lain yang leh subscribe atau configure utk IPS..
  4. Ok bang welcome back 🙂
  5. sumber mapping-of-security-controls-terminology-between-on-prem-and-public-cloud
  6. Ok, sebab kita dah pergi kelaut eh Cloud kita tgk security control on cloud la yek..
×
×
  • Create New...