Jump to content

nunjimmimya

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nunjimmimya last won the day on February 10

nunjimmimya had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About nunjimmimya

  • Rank
    Prebet
  1. Maaf jika reply ni dah lewat 1. Berapa userbase jangkaan 2. Full wireless ka untuk connectivity ke semua Access Point
  2. short pada casing mungkin.. cer letak penebat tambahan kat setiap skru yang ikat mobo ke casing
  3. Maksudnya pasang mobo di luar casing ka.. cukup ka 550W untuk mobo tu..
  4. Saya cadangkan kuatkan dulu foundation dia dalam dunia pengkomputeran baru cabangkan ke bidang ni.. Foundation dah kuat baru mudah nak crossover bidang bila ada keperluan Kalau tak salah, sekarang ni banyak kursus luar saja untuk Front-end ni.
  5. Kawan-kawan aku yang berada di institusi pendidikan ramai ambil Ts ni..
  6. kalau tak salah, takde produk security (hardware) buatan anak tempatan
  7. assalamualaikum Ya! Masih lagi awal tapi tak salah kalau merancang dari awal Jom kita untuk tahun 2020 ni 1. Cadangan makan 2. Cadangan tempat Sekadar rekod: Iftar ittutor adalah pada tahun 2018 wassalam
  8. dah tak serius bang.. dok godek python bila ada masa terluang saja..
  9. build from scratch bang.. guna python plugin python telegram bot api.. kalau ada lagi bagus, sila tunjuk ajar
  10. Rumah kat Pulau Indah Servis kat Plaza Azalea, Seksyen 14 Shah Alam Saya juga buat servis rumah ke rumah 🙂
×
×
  • Create New...