Jump to content

icedlatte

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

icedlatte last won the day on February 22

icedlatte had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About icedlatte

  • Rank
    Prebet
  1. ye, pasang luar casing. ikutkan, cukup je pasal aku pernah guna sebelum ni dengan psu RM40 je. lagi2 tak pasang lagi graphic card semua
  2. Haritu aku bli psu aigo 550w Bila tak masukkan ke casing, ok je on, kipas pusing. Dah masuk casing & sambung ke mobo, terus tak boleh on. Dah cabut slot power ke mobo pn tak boleh on jg. Poning. Bagi idea sikit? Kalau tak ingat nak tukar casing je.
  3. Macam mana korang deploy siem kt tempat korang? Pakai brand apa?
  4. front end ni boleh je belajar sendiri walaupun amik course lain. Banyak info kat youtube & boleh search je. minta la dia showcase skill dia, evaluate. khabarnye front end/designer gaji entry agak kecil. senior level tu tak pasti.
  5. mantop cissp. aku sume dah expired. tinggal cert kehadiran je.
  6. menarik, nanti aku try balik rumah. edit: baru perasan untuk mac je, takde utk win 10
  7. rekemen perisian video editing yang boleh tambah naratif secara terus ke video yang terngah edit.
×
×
  • Create New...