Jump to content

mojacoz

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mojacoz

  1. aku rasa bertuah dpt tgk gambar @Gunx berambut. rasa dirahmati tuhan sungguh
  2. prefer cashless tapi byk lagi tempat tak accept cashless payment ni. kadang tu aku rasa mcm org tak berduit pulak bila dlm wallet zero cash even though dlm bank ada sikit
  3. ada jugak try ATP hari tu, tapi mcm tak sesuai solutions dia dgn office nature kitorg. maybe jugak sbb aku salah configure πŸ˜…
  4. @rizal dulu time minat lagi nak follow path network company pulak suruh bertukar main server. terus jadi murtad network πŸ˜„ dah elok nak minat main server, depa suh tukar handle project mgmt pulak. lepas ni tatau nak suh buat apa pulak
  5. CCNA dah tak valid, malas nak pursue path network. yg hidup lagi mcse aje lagi & itil.
  6. so far azure platform almost complete. utk IPS/ IDS tu, microsoft mmg takde produce any solutions ke?
  7. test test test test testπŸ˜€
×
×
  • Create New...