Jump to content

Helmi Omar

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Helmi Omar


  1. Dah bertukar dari bidang programming ke bidang support sejak 9 tahun yang lalu setelah hampr 7 tahun buat programming. Sekarang kalau coding pun cuma buat simple Bash scripting je. Tapi pengalaman sebagai programmer banyak membantu dalam buat support. Mudah untuk faham flow system yang disupport dan untuk fokuskan area yang nak di troubleshooting.


  2. ok la bro Rizal banyak jugak progressnya.

    Saya masih kerja di Lembah Klang, masih dalam bidang application support, masih duduk di Shah Alam, isteri masih satu, anak je dah bertambah jadi 3, insya Allah bulan 4 ni anak bertambah jadi 4. yang ada banyak progress cuma pertambahan berat badan. dari under weight sekarang dah nak masuk sempadan over weight.

    • Like 1
×
×
  • Create New...