Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/03/2020 in all areas

  1. wow dah up balik, satu perkembangan yang menarik
    2 points
  2. Nie bug kat fence_scsi package.. Kene update ke version latest.. Nanti ok..
    1 point
  3. Pada tahun 1995, aku memulakan kerjaya pertama yang rasmi sebagai budak kilang.. selepas abis ambik sijil kemahiran Mara.. Tapi bidang lain..bukan IT.. Kat rumah bujang memang tak de komputer...susah beb masa tu..lagi satu aku pun tak pernah pegang komputer sejak zaman sekolah.. Masa tahun tu..tumbuh macam cendawan Cybercafe sana sini...berlumba-lumba menyediakan perkhidmatan internet dial up.. hahaha.. masa tu x wujud pun streamyx dan Unifi ni. Kalau dah masuk cybercafe...15 min - 30 min pertama tu adalah fasa kesabaran...sebab kadang-kadang asyik terputus...dial up ni ..seksa kalau na
    1 point
  4. Siapa yang dapat panggilan intv untuk bulan March...semoga berjaya
    1 point
  5. Terjumpa di archive.org [tulisan saya masa di Ittutor.net & Rangkaian.net] System Engineer : Tips and Trick Written by rizal Monday, 20 June 2005 Jom kita share sama2 pengalaman dan tips untuk memperbaiki dan belajar bagaimana nak jadi seorang sistem engineer yang lebih baik. Saya dah jadi NMS Engineer,Network Analyst,Network Specialist dan apa2lah depa nak panggil tapi secara basicnya saya rasa tetap digelar System Engineer. Kerja system engineer selalunya tak fokus ke sesuatu caba
    1 point
  6. Otak dah beku nak buat programming dalam usia jaga-jaga ni. Anak belajar Python, bapak dah jadi python.makan tido makan tido dah.
    1 point


×
×
  • Create New...