Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/16/2020 in all areas

  1. 2 points
    Aku tak pasti sama ada posting ni sesuai atau tidak dikongsikan di forum ini. Tapi secara jujurnya, aku sangat kembali teruja apabila forum ITTUTOR ni kembali "go-live" setelah berehat begitu lama. ITTUTOR adalah perpustakaan maya IT yang banyak mengajar aku mengenai dunia IT...sehingga aku menyemai semangat utk mempelajari dunia IT. Sekian lama, kita hanya dapat melihat graduan dari bidang Engineering mendapat peluang untuk menaikkan kredibiliti mereka secara rasmi dengan mendapatkan title Ir ( Professional Engineer ). Namun bagi bidang IT, tiada pengiktirafan sedemikian rupa. Tapi sekarang korang mempunyai peluang. MBOT membuka peluang bagi korang untuk apply TS atau TC. Apa lagi..peluang masih terbuka https://www.mbot.org.my/registration/professional-technologists/
  2. 2 points
  3. 1 point
    CCNP, MCSE,MCITPE,ITIL ,CISSP dan PMP dah expired. Duit dah x de nak renew semua tu. Angan-angan nak ambik CCIE dan RHCE hanya tinggal kenangan..
  4. 1 point
    https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=411980 😄😄😄😄😄
  5. 1 point
  6. 1 point
    Otak dah beku nak buat programming dalam usia jaga-jaga ni. Anak belajar Python, bapak dah jadi python.makan tido makan tido dah.
  7. 1 point
    setakat ni..Python antara yang terbaik utk build telegram bot
  8. 1 point
    mantop cissp. aku sume dah expired. tinggal cert kehadiran je.
  9. 1 point
    oho masih suka pegang cash bau duit hehehe
  10. 1 point
    Ku seru semua sahabat-sahabat dalam gambar ini, muncul lah...
×
×
  • Create New...