Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. Last week
  3. assalamualaikum Ya! Masih lagi awal tapi tak salah kalau merancang dari awal Jom kita untuk tahun 2020 ni 1. Cadangan makan 2. Cadangan tempat Sekadar rekod: Iftar ittutor adalah pada tahun 2018 wassalam
  4. Salam semua. lama tenggelam akhirnya timbul semula ye. Tahniah.lama tak layan ittutor ni. Dah tak ingat id apa guna dulu.
  5. @nunjimmimyapun Najmi jugak. πŸ˜€@mnajemπŸ˜€
  6. mantop cissp. aku sume dah expired. tinggal cert kehadiran je.
  7. menarik, nanti aku try balik rumah. edit: baru perasan untuk mac je, takde utk win 10
  8. usia emas tu berapa? 🀣 aku coding lagi tapi ikut speed aku la. Dah tak bercengkang mata. Skrg ni byk coding PHP (laravel) Javascript (sails, vue, nuxt, etc) Dart/Flutter (bila ada masa lapang) GDScript (Godot Engine bila lapang gak)
  9. dah tak serius bang.. dok godek python bila ada masa terluang saja..
  10. Earlier
  11. build from scratch bang.. guna python plugin python telegram bot api.. kalau ada lagi bagus, sila tunjuk ajar
  12. aku rasa bertuah dpt tgk gambar @Gunx berambut. rasa dirahmati tuhan sungguh
  13. prefer cashless tapi byk lagi tempat tak accept cashless payment ni. kadang tu aku rasa mcm org tak berduit pulak bila dlm wallet zero cash even though dlm bank ada sikit
  14. aduh lama dah tuu.. kat JB dah la ni ke cikgu..
  15. Baru je jumpa najmi di KL ni. Alhamdulillah..
  16. Assalamualaikum semua.. Dah takde point atau merit ke? Dulu sampai nak kejar point utk dpt pangkat
  17. Mustakim Dulu abg rizal ada belanja asam pedas di batu pahat. Tahun 2003/2004 kalau tak silap 2009 cikgu di Simpang Renggam/Jb 2017 - sekarang di Jpn Johor.
  18. oho masih suka pegang cash bau duit hehehe
  19. Salam , Ada tak geng usia emas tetapi masih coding ? hahahaha....πŸ˜†πŸ˜† Mine πŸ‘‡ Bahasa/Framework 1-Laravel (ada juga flavour lain) 2-C++/C 3-Php native
  20. Rumah kat Pulau Indah Servis kat Plaza Azalea, Seksyen 14 Shah Alam Saya juga buat servis rumah ke rumah πŸ™‚
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...